Supapa termica combinata temp/presiune MSL PT6 Watts Mareste

Supapa termica combinata temp/presiune MSL PT6 Watts

MSL PT6

150,00 lei cu tva

Adauga la favorite

Momentan serviciul de plata cu cardul este indisponibil
Momentan serviciul de plata cu cardul este indisponibil

Detalii

SUPAPA DE SIGURANTA COMBINATA WATTS: PRESIUNE SI TEMPERATURA PENTRU BOILERE MSL/PT

Aceste supape de siguranta sunt dispozitive complet automate pentru protectia la suprapresiuni si supratemperaturi a urmatoarelor tipuri de echipamente: boilere, cazane si puffere. Toate normele cunoscute cer ca supape de siguranta sa fie plasate pe echipamentele de incalzire cu acumulare astfel incat sonda de temperatura sa fie in contact cu apa fierbinte pe o lungime de maxim 6"(152mm) de la partea superioara a rezervorului. O instalatie de scurgere trebuie prevazuta pentru fiecare supapa ce va duce direct in sifonul de pardoseala.

Aceasta supapa de siguranta automata trebuie instalata numai de catre un instalator calificat conform normelor in vigoare. Aceasta supapa trebuie instalata conform sensului de curgere indicat pe corpul acesteia, pe directie verticala sau orizontala dar nu se va instala rasturnata. Corpul acestei supape de siguranta este protejat anticoroziv de un strat special aplicat la inalta temperatura. Temperatura nominala la care aceste vane sunt setate este de 92oC iar supapa se deschide intre 89oC si 95oC.

SUPAPA DE SIGURANTA COMBINATA WATTS - particularitati constructive:

  • Ventilul este confectionat din fibra de sticla ranforsata tip PA6.6, material foarte rezistent din punct de vedere mecanic si este des folosit in constructia valvelor. In totalitate reciclabil acest material este foarte apreciat pentru rezistenta in timp, o buna izolatie termica si rezistenta crescuta la coroziune
  • Constructie robusta si foarte eficienta
  • Carcasa din alama
  • Butonul de comanda realizat din PA6GF ce inlocuieste varianta cu maneta este foarte estetic
  • Diafragma este realizata din material aprobat pentru uz sanitar
  • Sonda este fixata cu un dispozitiv de fixare inovativ.

Accesorii