Termostat Ambient fara fir Auraton 2025 RTH

2025RTH

Este un design complet nou al bine-cunoscutului si apreciatului model AURATON 2005 TX Plus. Design nou, histerezis de 0,4 ° C, mai usor de programat, mai usor de citit si cu iluminare din spate cu afisaj in 3 culori. Consum de energie extrem de redus, 10 programe, inclusiv 7 modificabile de către utilizator. Program de vacanta independent. 

Detalii

320,00 lei cu tva

Adauga la favorite

Detalii

Termostat Ambient fara fir Auraton 2025 RTH- wireless

Consum de energie extrem de redus, permite sA functioneze pe baterii cu litiu timp de 10 ani, 10 programe, inclusiv 7 modificabile de catre utilizator. Program de vacanta independent. Cooperare inteligenta cu alte dispozitive care lucreaza in LMS – Logic System Management.

Lucru sub sarcina de pana la 16A 

Receptorul AURATON RTH este echipat cu un releu care poate functiona sub sarcina de pana la 16A si tehnologia de comutare low-spark (uzura neglijabila la contactele releului).Comunicare fara interferente intre dispozitive.

AURATON 2025 RTH functioneaza la o frecventa de 868 MHz transmisii criptate extrem de scurte (4 ms), care sa asigure functionarea buna si fara interferente(4 miliarde de coduri).

Cicluri de algoritm de memorie on/off

Receptorul AURATON RTH este echipat cu un algoritm unic, care analizeaza cicluri on-off. intregul ciclu de incalzire din ultimele 24 de ore este stocat in memoria receptoarelor. in caz de pierdere a comunicarii cu emitatorul, receptorul va porni automat programul memorat in ultimele 24 de ore ale ciclului on/off. Acest lucru ofera timp pentru restaurarea transmisiei (eliminarea de interferenta) sau repararea regulatorului, fara o deteriorare semnificativa a confortului termic in camera controlata.

Ecran LCD cu iluminare din spate.

Cu displayul cu iluminare din spate, putem supraveghea functionarea dispozitivului chiar si intr-o camera slab luminata.

Mod vacanta imbunatatit de la 1 h la 99 de zile, cu o temperatura independenta.
Timp de lucru controlat de dispozitiv de incalzire.

Specificatii Tehnice:

Media de functionare a temperaturii0 – 45°C
Media de ajustare a temperaturii4 – 30°C
Hysteresis±0,2°C / ±0,4°C
Nivelele temperaturii2 + vacanta / ±0,4°C
Temperatura anti-inghetDA (4 – 10°C)
Cicluri de lucrusaptamanale, programabile
Mod de controlLED (receptorul RTH) / LCD (de reglementare)
Amperaj maxim~16A
Sursa de alimentare 2025 RTH2 baterii AA 1,5V
– alcaline (pana la 5 ani)
– litium (pana la 10 ani)
Sursa de alimentare RTH230V AC, 50 Hz
Media de operareintr-o cladire tipica,constructie cu pereti – aprox. 30 min in spatiu liber – pana la 300 m

Dispozitive compatibile

Un receptor AURATON RTH poate lucra cu dispozitive suplimentare, wireless, care asigura un confort termic într-o clădire și economisirea consumului de energie deodata. (unitățile suplimentare sunt echipate cu o baterie preinstalata care asigura o functionare de pana la 20 ani)

Auraton H-1

Mâner de fereastră (comercializat separat). Elementul opțional al unui sistem este un mâner de fereastră echipat cu un transmițător și senzori de poziție. Permite indicarea statusului unei ferestre. Un mâner trimite semnalul la receptorul RTH, care stimulează un releu pentru operație, de exemplu, după pornirea aparatului de încălzire, atunci când se deschide o fereastră sau scăderea temperaturii la 3 ° C atunci când se rabateaza o fereastră. Aceasta permite economisirea energiei. Receptorul poate suporta ( controla) pana la 25 manere.

Auraton T-2

Termometru (se vinde separat). Acest element opțional permite controlarea temperaturii în camere diferite decât cea în care este amplasat un termostat Auraton T-1.

Fise tehnice