Termosemineu pe peleti BIODOM H 20

LSMMP30T

12 000,00 lei cu tva

Adauga la favorite

Detalii

TERMOȘEMINEU PE PELEȚI BIODOM H20

Termoșemineele Biodom H20 permit încălzirea camerelor și a apei calde menajere. Complet automatizate oferă un confort sporit. Sunt eficiente și ușor de manipulat.

Informații de bază

Putere termică18,00 - 15,60 kW
Suprafața de încălzit60,00 - 140,00 m2
Randament+92,00 %
Consum / oră

1,20 kg/h - 4,00 kg/h

Incalzire ecologica ce ofera confort si economii.

Tehnologie avansata pentru un randament maxim

BIODOM H20 este primul termosemineu pe peleti care foloseste tehnologia inovatoare BIO-LOGIC ce ofera numeroase avantaje utilizatorului. BIO-LOGIC reprezinta un pas mai aproape de un randament crescut, economii cu costurile de energie si ajuta la protejarea mediului Inconjurator prin emisii scazute.
Termosemineul BIODOM H20, gratie tehnologiei BIO-LOGIC, regleaza toti parametrii operationali in mod continuu. Acesta recunoaste calitatea peletilor si regleaza consumul de peleti si aerul de ardere In functie de tirajul cosului. Reglajele operationale automate continue ale termosemineului BIODOM H20 garanteaza o performanta optima In toate conditiile de functionare din orice moment. Prin activarea periodica a sistemului de curatare a modulatorului de incalzire, aparatul dumneavoastra BIODOM H20 va va oferi in mod confortabil un randament de top. Prin capacitatea de recunoastere a calitatii peletilor acesta reduce problemele functionale ce rezulta din calitatea slaba a peletilor. In plus fata de arderea optimizata, tehnologia BIO-LOGIC asigura o intretinere mai usor de executant si mai putin frecventa deoarece creste fiabilitatea operationala.
Functia de programare saptamanala inclusa va permite programarea functionarii automate a termosemineului BIODOM H20 pentru intreaga saptamana.
Designul modern, noua tehnologie BIO-LOGIC, intretinerea usoara, confortul oferit de rezervorul mare de peleti, fiabilitatea si economiile cu costurile anuale de incalzire sunt argumentele care fac ca BIODOM H20 sa fie sursa de incalzire optima pentru apartamentul dumneavoastra.

Avantaje
      - Recunoasterea calitatii peletilor 
      - Reglari continue automate ale procesului de ardere
      - Pompa de circulare si rezervor de expansiune integrate
      - Instalare simplificata (setare automata in timpul primei utilizari)
      - Rezervor mare pentru peleti (45 kg de peleti)
      - Consum scazut de peleti in orice conditii de functionare

Șemineul BIODOM H20 combină căldura unei sobe clasice cu cazanul pe peleți pentru încălzirea centrală.

Biodom oferă un șemineu pe peleți extraordinar: BIODOM H2O în diferite culori, astfel încât nuanța selectată să completeze în mod ideal atmosfera de acasă. Acesta vă va încânta datorită aspectului estetic cald, cât și ca funcționalitate.

BIODOM H2O combină căldura sobelor clasice și a cazanelor pe peleți pentru încălzirea centrală. Aspectul modern și dimensiunile mici, permit încălzirea centralizată si prepararea de apă caldă menajeră, precum și vizualizarea liniștitoare a flăcării.

Manipularea este complet automatizată, ceea ce reprezintă motivul pentru care puteți obține o eficiență ridicată a arderii, emisii reduse și o utilizare economică a produselor energetice. Șemineul are un software modern, care vă ajută să setați și să controlați funcționarea lui, în funcție de dorințele și nevoile dumneavoastră. Cu aprindere automată și setarea programării săptămânale, BIODOM H2O, vă oferă încălzirea cea mai confortabilă pentru casa dumneavoastră.

In plus, șemineul BIODOM H20 este complet automatizat. Prin urmare, manipularea și întreținerea sunt foarte ușoare.

BIODOM H20 se poate utiliza pentru a completa sistemul de încălzire existent, chiar dacă îl alegeți ca singura sursă de căldură, completând atmosfera creată cu echipamentul ales.

Caracteristici:
• încălzirea de suprafețe până la 140 m2
• Independent operation with a full tank of up to 30 hours

Sistemul de control electronic automat special conceput asigură un control continuu al informațiilor, ceea ce reprezintă o recuperare de căldură optimă și o siguranță deplină în funcționare.
În ceea ce privește eficiența șemineului și prețul peleților, BIODOM H20 vă ajută să economisiți combustibil până la 60%, în comparație cu sursele convenționale de încălzire

Specificatii tehnice
Putere termica18,00 - 15,60 kW
Suprafata de incalzit60,00 - 140,00 m2
Randament+92,00 %
Consum / ora1,20 kg/h - 4,00 kg/h

Accesorii