Duș mobil cu 5 funcții și săpunieră FARO - 2449960 Valvex

2449960

140,00 lei cu tva

Adauga la favorite

Momentan serviciul de plata cu cardul este indisponibil
Momentan serviciul de plata cu cardul este indisponibil

Detalii

Duș mobil cu 5 funcții și săpunieră FARO  - 2449960  Valvex

FARO Duș mobil cu 5 funcții și săpunieră

FARO este un dus marca Valvex, conceput intr-o maniera functionala si economica. Regula predominanta este : cu cat mai simplu, cu atat mai frumos. Datorita regulatorului de debit, sistemul de flux-redus garanteaza reducerea consumului de apa cu pana la 50 %. Aranjamentul regulat de montaj este o solutie optima pentru cei care vor sa inlocuiasca rapid vechiul sistem de dus cu unul nou, fara a fi nevoie de alte modificari aditionale. Sistemul anti-rasucire previne rasucirea furtunului de dus, astfel incat nimic nu te poate deranja in timpul dusului. Para de dus multifunctionala cu sistemul de curatare usoara iti permite alegerea dintre cele cinci tipuri de jet in functie de starea ta.

strumień normalnyJet normal (normal stream) – cel obisnuit, racoritor si ideal pentru un dus matinal.
strumień masującyJet masaj (massage stream) – intens, jet de apa puternic, este o alegere minunata pentru un dus relaxant dupa antrenament sau alte activitati fizice, relaxeaza perfect muschii si functioneaza de asemenea ca si un aparat anti-celulitic.
strumień musującyJet delicat (enjoy stream) – mangaiere delicata, jet de apa relaxant, o modalitate fantastica pentru a-ti linisti corpul si pentru a-ti pune limpezi mintea seara.
strumień mieszanyJet mix (mixed stream) – este o combinatie a jetului normal cu oricare dintre celelalte : Jet delicat, Jet masaj sau Jet ploaie.