Filtru Magnetic SENTINEL Eliminator VORTEX 300 - 22 mm sau 3/4"

VORTEX30034

416,50 lei cu tva

Adauga la favorite

Detalii

Filtru Magnetic SENTINEL Eliminator VORTEX 300 - 22 mm sau 3/4"

Filtru Sentinel Eliminator VORTEX– Circulatia reziduurilor in sistemele de incalzire centrala poate provoca uzura si avarierea prematura a pompelor, robinetelor si schimbatoarelor de caldura. Un filtru Sentinel Eliminator Vortex montat pe teava de retur a centralei va proteja sistemul contra tuturor tipurilor de reziduuri si se va dovedi ideal pentru instalarea in spatii mici.

CARACTERISTICI SI AVANTAJE

 Design compact, combinat cu sistemul de montare in instalatie si teul care se poate roti cu pana la 360° inclusiv; se instaleaza rapid si simplu pe teava, indiferent de orientare. Fabricat la standardele din industria automobilistica, beneficiaza de 10 ani garantie, are garnituri duble si ofera siguranta unui design solid, fara scurgeri.

Miezul turbionar unic, cu ansamblu de magneti puternici din neodim,asigura colectarea si retinerea unei cantitati de reziduuri magnetice care depaseste nivelul celui mai performant filtru compact de pe piata. Previne blocarea filtrului si poate servi la captarea altor tipuri de reziduuri.

Filtrul de sistem Sentinel Eliminator VortexTM  indeparteaza toate tipurile de reziduuri prezente de obicei in sisteme de incalzire centrala cu apa, asigurand protectia centralei si contribuind la mentinerea sistemului in parametrii optimi de functionare si eficienta.

Sentinel Eliminator Vortex utilizeaza un miez turbionar unic pentru o durata de contact maxima intre reziduurile din flux si magnetii performanti din neodim-fier-bor. Turbionul reduce debitul apei din sistem, permitand ca reziduurile non-magnetice sa se desprinda din debitul apei si sa se depuna in partea de jos a camerei colectoare, si in acelasi timp creste capacitatea magnetilor de a elimina magnetita, care este colectata in camera centrala a filtrului. Reziduurile colectate pot fi purjate simplu, prin scoaterea magnetului din mansonul sau si deschiderea robinetului de evacuare de la baza unitatii. Ca alternativa, recipientul poate fi demontat pentru a fi curatat complet la interventiile de intretinere.

CARACTERISTICI SUPLIMENTARE

 - Design compact: inaltimea redusa faciliteaza instalarea in spatii mici;

- Functie antiblocaj: unitatea nu afecteaza debitul in instalatie.

- Functie de protectie: robinet de evacuare cu element de siguranta / actionare prin impingere;

- Caracteristica preaplin: continua sa elimine reziduurile pana ce camera colectoare se umple;

- Punct de dozare: pentru produse Sentinel Rapid-Dose(R)

- Recipient colector mare adecvat pentru utilizarea in sisteme mai mari sau mai murdare.

SPECIFICATII TEHNICE

   -Debit maxim :  50 litri/min

   -Temp. de lucru :  80 oC

   -Presiune de lucru :  3 bari

   -Montare :  Unitatea principală exclusiv pe verticală – debitul aliniat cu săgeata direcțională

   -Conectare :  22 mm tip compresie sau 1" filet

   -Dimensiuni : Înălțime 205 mm, lățime 76 mm

-Țineți cont de necesarul de spațiu de deasupra filtrului pentru a extrage magneții și de cel de sub filtru pentru a purja filtrul

-Opriți întotdeauna alimentarea cu electricitate a cazanului și lăsați instalația să se răcească înainte de a începe lucrul

-Se recomanda ca filtrul sa fie montat in returul sistemului, intre ultimul calorifer si cazan