Termostat ambianta REHAU RAUTHERM NEA HT 230V

TMABRHRTNAHT230

210,00 lei cu tva

Adauga la favorite

Detalii

Termostat ambianta REHAU RAUTHERM NEA HT 230V

Mic, plat – dar cu multe funcţii! Noul regulator al temperaturii camerei Nea de la REHAU convinge prin margini clare, structură plată de numai 26 mm şi o utilizare bine gândită. Fără termen de comparaţie!

Noul regulator al temperaturii camerei Nea se utilizează pentru reglarea temperaturii camerei sistemelor de încălzire a suprafeţelor – şi totuşi este mult mai mult! Deoarece el convinge printr-un design premium, montaj simplu, utilizare uşoară precum şi multe funcţii confortabile! Este disponibil în 3 variante: încălzire (Nea H), încălzire cu programare (Nea HT) şi încălzire/răcire cu programare (Nea HCT). Regulatorul pentru încăperi Nea de la REHAU poate funcţiona la 24 şi la 230 volţi.

Designul: premium
Regulatorul pentru încăperi de la Nea convinge prin designul său unic şi modern, model disponibil numai la REHAU – şi caruia i-a fost acordat premiul „red dot design“ la Premierea ISH 2013

Montajul: simplu
Regulatorul de înaltă calitate este realizat compact şi plat şi dispune de un display LC luminat şi bine lizibil. Montajul se realizează uşor şi în siguranţă şi poate fi realizat atât pe o priză sub tencuială sau direct pe perete.

Utilizare: simplă
Utilizarea regulatorului pentru încăperi Nea se face numai prin trei taste. Prin indicarea cuprinzătoare a statusului cu simboluri clare, utilizarea este simplă şi auto-explicativă. Aparatul poate fi protejat de o utilizare inadecvată printr-o siguranţă instalabilă şi oferă prin nivelul utilizator final, service şi expert o autorizare diferenţiată a accesului pentru parametrizare.

Funcţiile: confortabile
Funcţiile suplimentare ale regulatorului uşurează viaţa de zi cu zi a utilizatorului. Astfel puteţi de exemplu programa programul integrat al variantelor HT şi HCT pe până la trei zone de timp pe zi. Mai mult, este indicată ora pe aparat. Individual pot fi instalate diferite moduri, precum „modul prezenţă“, „modul concediu“ şi „modul petrecere“. Regulatorul pentru încăperi Nea HCT poate fi combinat opţional cu senzorul REHAU.

Termostat Nea HT 230 V.

 • Varianta HT a termostatului Nea asigura încălzire cu program temporal.
 • Utilizat pentru incalzire
 • Carcasa plata, ce poate fi montata pe o doza incastrata, sau direct pe perete
 • Display luminos, cu indicarea statusului prin simboluri clare
 • Setarile se pot face prin 3 taste, cu interval de setare a valorilor de 0,5 grade
 • Domeniu larg de reglare a temperaturilor
 • Indicarea temperaturii reale in incapere
 • Scaderea temperaturii in incapere cu ajutorul unui programator extern
 • Functie de protectie la inghet
 • Coordoneaza maxim 5 servomotoare
 • Posibilitate de alegere a mai multor moduri de functionare: automatic, normal, redus, optional inchis
 • Posibilitate de blocare a tastelor
 • Functie de scadere a temperaturii in incapere cu ajutorul unui programator intern sau extern.
 • Suplimentar se poate alege modul Party/ Concediu si optional poate fi activat modul Prezenta.
 • Afisarea orei si a zilei.
 • Optional se poate utiliza impreuna cu Regleta de cleme NEA H230 V
 • Optional se poate utiliza impreuna cu Regleta de cleme NEA H24V
 • Culoare: carcasa frontala alb (RAL 9016), carcasa spate gri antracit (RAL 7016)
 • Greutate =0,112 kg

Nea convinge prin design-ul unic si sustenabil. Termostatul de inalta calitate este compact si plat si dispune de un ecran LCD luminat, cu vizibilitate clara. Montajul este simplu, sigur si realizabil atat pe o doza montata sub tencuiala, cat si direct pe perete.

Suportul pentru beneficiar, gratie afisajului precis, cu simboluri clare si in baza deservirii prin trei taste este simplu si suficient de clar. Dispozitivul poate fi protejat impotriva utilizarii nepermise printr-un sistem reglabil de blocare de siguranta pentru copii. In plus, prin nivelul de operare pentru utilizatori finali, service si experti ofera diferite autorizari de acces pentru parametrare. Prin aceasta se garanteaza ca setarile de baza nu sunt modificate din greseala. Modul de utilizare se ajusteaza manual si automat, ceea ce este foarte comod. Termostatul de camera destinat incalzirii sau racirii poate fi combinat optional cu senzorul la distanta REHAU.
Functiile suplimentare faciliteaza viata cotidiana a utilizatorului. Spre exemplu, prin programul temporizat integrat in variantele termostatului de camera HT si HTC pot fi programate pana la 3 zone temporale. In plus, este indicata si ora pe dispozitiv. Individual se regleaza diferite moduri, precum „modul normal”, „modul concediu” si „modul petrecere”.

Nea este ideal pentru racordarea la sistemele de incalzire a suprafetelor cu dispozitive de pozitionare termica si completeaza oferta REHAU pentru acest domeniu de aplicare.

Accesorii

Fise tehnice