reductor presiune cu filtru DN20 Herz Mareste

Reductor presiune apa cu filtru si robinet golire HERZ - 3/4

2301102

289,00 lei cu tva

Adauga la favorite

Momentan serviciul de plata cu cardul este indisponibil
Momentan serviciul de plata cu cardul este indisponibil

Detalii

APLICATIE:

Regulatorul de presiune cu filtru este utilizat pentru reducerea presiunii si filtrarea apei din instalatia de alimentare cu apa.Presiunea de iesire poate fi reglata si nu se modifica atunci cand presiunea de intrare se mareste.

Presiunea de iesire este reglata prin rotirea rotii de manevra ( culoare verde).Reglajul peste treptele indicate pe scala de reglaj poate deteriora robinetul.

Dupa fiecare reglare a presiunii de iesire, linia reglata trebuie sa fie deschisa si inchisa.Filtrul impiedica patrunderea in instalatie a impuritatilor cum ar fi particule de rugina, granule de nisip si alte impuritati.

Cu ajutorul robinetului de golire , filtrul poate fi curatat atunci cand exista prea multe impuritati colectate in sita.   

SPECIFICATII:

Presiune maxima admisa:         16 bar

Presiune reglabila pe iesire:      1.5-6 bar

Marimea ociurilor de sita           80-100

Mediu de lucru :                       apa potabila

Presiune maxima de intrare:     16 bar

Temperatura maxima               40 °C

Conector manometru                1/4 " 

INSTRUCTIUNI PENTRU INSTALARE:

Inainte de montaj spalati bine sistemul.In instalatiile de apa potabila, regulatorul de presiune cu filtru este montat in spatele contorului de apa.

Montati regulatorul intr-o pozitie orizontala cu filtrul cui fata in jos.Aveti grija la sensul debitului,indicat pe carcasa.Functionarea corecta necesita cate o piesa dreapta de cel putin 5 x DN-ul conductei,inainte si dupa regulatorul de presiune.Inainte si dupa regulator este necesara instalarea unui robinet de inchidere.

Regulatorul de presiune cu filtru trebuie instalat fara tensiuni mecanice in conducta,lasand spatiu suficient pentru a verifica manometrul si pentru intretinere.

INTRETINERE:

Regulatorul proteeaza instalatiile de apa impotriva suprapresiunii ( reduce presiunea de intrare la un nivel de lucru) . Presiunea de iesire este reglabila si nu variaza in functie de modificarile presiunii de intrare.

Presiunea de iesire poate fi reglata prin rotirea manetei verzi

Accesorii