Pachet Premium - incalzire in pardoseala

6 500,00 lei cu tva

Adauga la favorite

Detalii

Pachetul PREMIUM / 80 mp are urmatoarele componente:

 • Teava pardoseala Comfort Pipe Plus 17x2 PE-Xa UPONOR Suedia (1009227) - 540ml
 • Placa cu nuturi H30/50 SYMPOR DURO (001FHD14003) - 80mp
 • Banda perimetrala PE 12x25 ml (BNDPRMPE1225) - 100 ml
 • Cutie ingropata SGP 2 Valvex (6091620) - 1 buc
 • Ansamblu distribuitor inox cu debitmetre - 6 circuite HERZ (1863206) - 1 buc
 • Racord Eurokonus 17x3/4 Pex Ivar (500682) - 12 buc
 • Curba teava pardoseala 14-17 Purmo (FBWAMPP017014000) - 12 buc
 • Aditiv fluidizant pentru sapa Purmo (FBSADDIFB0075PP0) - 20 kg
AVANTAJELE ÎNCĂLZIRII ÎN PARDOSEALĂ
Sistemele de încălzire prin pardoseală reprezintă o premisă a confortului din propria locuinţă, a unei vieţi plăcute şi agreabile. În ultimii ani, sistemele de încălzire prin pardoseală au început să fie folosite la scară largă şi în România.  
 
Spre deosebire de sistemele clasice în care se folosesc radiatoare, încălzirea prin pardoseală aduce următoarele avantaje:
 • Obţii confort optim – Căldura se distribuie uniform pe toată suprafaţa.
 • Reduci Cantitate de Praf şi previi apariţia mucegaiului.
 • Economiseşti spaţiu preţios din locuinţa ta.

Plăcut, confortabil, eficienţă energetică! 

Sunt multe motive bune pentru instalarea încălzirii prin pardoseala
Incălzire în locuinţa D-voastră!
Spre deosebire de radiatoarele tradiţionale, o încălzire de suprafată ajută la o distribuţie uniformă a căldurii. O temperatură de aproximativ 20 de grade este suficientă pentru a atinge un conform termic plăcut. Aceasta revendică şi economiseşte energie: Chiar cu două grade mai puţin la temperatura camerei se pot economisi până la 10 la sută din costurile de încălzire.
 
Evitaţi punctele slabe de energie prin încălzirea suprafeţelor!
Același principiu care face căldura din sistemul de încălzire prin pardoseală atât de plăcut, de asemenea, previne formarea de pete reci, care pot provoca daune din cauza formării mucegaiului. Prin încălzirea constantă sunt evitate daune din cauza mucegaiului pentru oameni și clădiri. Urmările: un confort în condiții de siguranță și fără griji. 
Bucuraţi-vă de aer liniştit!
O distribuire uniformă a căldurii prin încălzirea suprafețelor lasă aerul să se liniștească și reduce proporția de praf și acarienii de praf în aerul încăperii. Rezultatul: mai puține plângeri din partea alergicilor!
Încălzirea D-voastră este invizibilă!
​Încălzirile de suprafețe sunt extrem de discrete: dispar în pardoseală, în tavan sau în perete. Prin asta se deschid noi opțiuni de modelare și lasă încăperea să pară mai ordonată. În afară de asta, nu este necesară deprăfuire și lăcuire enervantă.  
Bucuraţi-vă de căldură cu apă rece!
La o suprafață mai mare cantitatea de apă caldă necesară pentru încălzire este mai redusă. Sistemelor de încălzire a suprafețelor le ajunge doar apă caldă cu o temperatură de 35 de grade și produc o temperatură mai confortabilă decât radiatoarele. Prin asta se economisește energie și confort.. 
 
În concluzie: Încălzirea in pardoseala este confortabilă, bună pentru sănătatea D-voastră și structura construcției - și ajută la economisirea până la 20 la sută a costurilor încălzirii datorită temperaturilor scăzute de apă.

Datorita temperaturii scazute a apei fierbinti (35-40 grd.C) sistemul este ideal in combinatie cu cazane pe gaz, pompe de caldura si instalatii solare (convenabil din punct de vedere energetic, al resurselor utilizate si al mediului inconjurator). 

Pentru orice nelamurire, nu ezitati sa contactati reprezentantii nostri de vanzari.
Pozele produsului Pachet Premium - incalzire in pardoseala au caracter orientativ.
Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati; ele pot fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala, aceleasi conditii se aplica si pretului produsului. 
Toate promotiile prezente sunt valabile in limita stocului. 
Echipa Ecomas face toate eforturile pentru a elimina orice erori. Fiecare produs beneficiaza de garantia specifica data de catre producatorul sau distribuitorul autorizat in Romania. Toate marcile apartin detinatorilor legali. 

Pachetul PREMIUM se poate modifica in functie de necesitatile fiecarui client. Acest lucru va duce si la modificarea pretului.

 

Continut

Accesorii