Teava pardoseala UPONOR PLUS 17X2

1009227

Deschidere colet Transport rapid in tara

 Deschidere colet Deschidere colet la livrare

 Produse originale Produs original

         GARANTIE 10 DE ANI

         Colac de 640ml

         Pretul este pe metru liniar

Detalii

3,95 lei cu tva

Adauga la favorite

Detalii

Teava din polietilena reticulata cu peroxid fabricata prin metoda Engel, avand bariera impotriva difuziei de oxigen, bariera ce consta dintr-un strat de EVOH (etil-vinil-alcool). Este folosita in instalatia de incalzire prin pardoseala. Este livrata in colac. 

O soluție ingenioasă, foarte eficientă și inovatoare pentru a asigura confortul termic ideal pentru dvs o reprezintă încălzirea prin pardoseală. Aceasta este o metodă prin care obțineți un randament foarte mare al utilizării căldurii și reduceți substanțial costurile aferente cu până la 12%.

Compania finlandeză UPONOR, cu istorie îndelungată și specializare în sistemele de încălzire, oferă produse și game diverse pentru asigurarea confortului termic propice, respectând standarde înalte de calitate. Confecționată din polietilenă reticulară și utilizând cele mai avansate tehnici în domeniu, țeava COMFORT PIPE PLUS este ideală pentru distribuirea căldurii prin pardoseală.

Calitățile excepționale ale acesteia vor contribui la un climat ambiental excelent. Pentru dvs va însemna reducerea cheltuielilor lunare prin consumul diminuat. Inovațiile tehnologice îmbunătățesc semnificativ viața noastră de zi cu zi, fiind o investiție rentabilă cu efecte nu doar imediate, ci și pe termen lung.

Această modalitate de încălzire mai prezintă un avantaj remarcabil: nu presupune dispozitive vizibile pentru distribuirea căldurii. Tot sistemul este ascuns, iar la suprafață nu veți mai avea de-a face cu calorifere inestetice și greu de curățat. Nimic mai convenabil, iar în plus veți beneficia de mai mult spațiu și mai multă libertate pentru amenajarea încăperii. 

Adoptarea sistemelor de încălzire cu performanțe crescute ajută la crearea unui mediu înconjurător mai curat și mai sănătos pentru toată lumea. Alegeți să contribuiți la reducerea poluării prin metode de eficiență energetică. În acest fel, oricine are de câștigat. Dvs câștigați confort sporit la prețuri mai mici, iar mediul înconjurător câștigă un aer mai purificat. Ceea ce este iarăși tot în câștigul dvs!

Față de orice alte metode de încălzire, sistemul prin pardoseală asigură mai întâi încălzirea tălpilor. Acest lucru este extrem de benefic pentru sănătatea noastră. Temperatura ambientală este redusă cu 2 grade față de un sistem clasic prin calorifere, însă confortul termic este același, chiar mai mare în cazul încălzirii prin pardoseală.

În perioada iernii multe persoane suferă de disconfort termic accentuat asupra extremităților. Circulația sângelui este afectată de frig și înceținește. Acest lucru cauzează nu doar neplăcere de moment, dar în timp pot afecta sistemul imunitar și sănătatea noastră. Prin încălzirea prin pardoseală eliminăm acest neajuns și putem beneficia nestingheriți de căldura necesară corpului nostru.

Investiți cu încredere în sistemul de încălzire prin pardoseală și bucurați-vă de efectele pozitive și extraordinare pe care le are asupra întregii case. Acum este mai simplu decât niciodată să vă transformați casa într-una eficientă energetic.

Specificatii tehnice

TIPPE-XA
LUNGIME [M]640
GROSIME2 MM
DIAMETRU [MM]17 MM
VOLUM DE LICHID [L]83.2
TEMP. MAXIMA DE LUCRU [°C]95
PRESIUNE MAXIMA [BAR]6 BAR