Placa taker Herz h35mm EPS 80 - rola

16200019

Deschidere colet Transport rapid in tara

 Deschidere colet Deschidere colet la livrare

 Produse originale Produs original

Pretul este pentru 1 mp.

 Grosime placa: 35mm.

 Rola: 10mp

       

Detalii

17,00 lei cu tva

Adauga la favorite

Detalii

Placa tacker Herz h35mm cu folie impletita caserata folosita la incalzirea prin pardoseala.

Placa Tacker Herz, ambalata sub forma de rola de termoizolare, folosita la incalzirea prin pardoseala este fabricata din EPS monitorizat din punct de vedere al calitatii, in conformitate cu SR EN 13163 si o folie din tesatura rezistenta la rupere, impletita, caserata pe partea superioara, ca bariera de umiditate impotriva apei de preparare a sapei. Datorita materialului armat, ruperea clemelor nu mai este posibila. Folia are tiparit un caroiaj cu pas de 5 cm, care face posibila taierea usoara a rolei, precum si un montaj simplu si rapid al tevilor de incalzire. Placa tacker are pe o latura o suprapunere autoadeziva de circa 3 cm.

Placa taker Herz h35mm - rola 10mp

Placa tacker Herz EPS 80 I (cu folie impletita caserata) este utilizata in cadrul sistemelor de incalzire prin pardoseala cu scopul izolarii termice, caldura fiind directionata inspre interiorul incaperii.
Rola de termoizolare reprezinta un suport eficient pentru tevile utilizate in cadrul sistemului de incalzire prin pardoseala,acestea fiind fixate cu ajutorul unor cleme tip pin up.

Folia impletita caserata de pe placa tacker este resiztenta la rupere si la umiditatea din sapa.

Placa taker Herz h35mm - rola 10mp

 Pretul este pentru 1 mp.

 Grosime placa: 35mm.

 Rola: 10mp