Categorii

Urmareste comanda Urgent Cargus

Cum pot comanda on-line?
Pentru a plasa o comanda, alegeti produsul fie folosind meniul din stanga, in functie de categoria in care acesta se incadreaza, fie utilizand functia de cautare, dupa care apasati "Adauga in cos". Din acest moment aveti posibilitatea continuarii cumparaturilor, navigand si selectand alte produse din catalog sau sa incheiati comanda.

Pentru a vizualiza lista si valoarea produselor incluse in cos si pentru a opera eventuale modificari deasupra meniului principal orizontal, in partea dreapta aveti link catre continutul cosului.

Din acest punct puteti purcede la plasarea comenzii apasand butonul "Cosul tau", fiind directionati catre un formular pe care trebuie sa-l completati cu date necesare facturarii si livrarii produselor.

In cazul in care ati incheiat cumparaturile, apasati "Trimite comanda" si specificati metoda de plata.

La plasarea unei comenzi pentru greutati de maxim 150 kg magazinul va calcula costul de transport in functie de judetul si orasul ales din listele disponibile (important: se alege in primul rand Judetul apoi Orasul din listele disponibile).  

Pentru comenzi volumetrice, teava la 5m, cahle de teracota, puffere, boilere, samote, elementi de cos de fum sau greutati care depasesc 150 kg costul de transport vi se va comunicat la cerere prin email sau telefon de catre un operator al magazinului.