Categorii

Urmareste comanda Urgent Cargus

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE


Conditii generale pentru utilizarea site-ului.

Ecomas Energosystem SRL si-a deschis site-ul www.comandainstalatii.ro pentru a-si informa personal toti clientii. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si de utilizare detaliate mai jos, precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Atunci când accesati site-ul, cand il parcurgeti si il utilizati, dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu Ecomas Energosystem SRL, cu toti membrii retelei sale comerciale sau numai cu unii dintre acestia.


Drepturi de proprietate intelectuala
Drepturi de autor si/sau Drepturi asupra Desenelor si Modelelor
Ecomas Energosystem SRL este detinatorul site-ului de fata. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea Ecomas Energosystem SRL sau a unor terti care au autorizat Ecomas Energosystem SRL sa le utilizeze.


Modelele prezentate in acest site sunt protejate in conformitate cu dispozitiile legale referitoare la dreptul de autor si/sau drepturilor de proprietate intelectuala referitoare la protectia desenelor si modelelor.


Reproducerile, pe hartie sau digitale, ale site-ului sus mentionat si/sau ale lucrarilor si/sau produselor de pe site sunt autorizate cu conditia ca acestea sa fie destinate unei folosinte strict personale, excluzand orice utilizare in scopuri publicitare si/sau comerciale si/sau de informare, astfel incat sa se conformeze dispozitiilor legislative privitoare la proprietatea intelectuala.


Cu exceptia dispozitiilor de mai sus, orice reproducere, prezentare, utilizare sau modificare partiala sau integrala a site-ului, indiferent prin ce procedeu ori pe ce suport, a diverselor lucrari si modele care il compun, fara a se fi obtinut in prealabil autorizatia de catre Ecomas Energosystem SRL, este strict interzisa si constituie INFRACTIUNE ce se pedepseste conform legislatiei in vigoare.


Informatii despre produse si servicii
Aceste pagini constituie o prezentare generala a gamelor de produse si a serviciilor oferite, distribuite de catre Ecomas Energosystem SRL in Romania. Imaginile produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea Ecomas Energosystem SRL.


Ecomas Energosystem SRL isi rezerva dreptul de a modifica/actualiza informatiile ce figureaza in prezentul site pe internet, mai ales pe cele referitoare la caracteristicile tehnice, la echipamentele modelelor prezentate si la preturi, in orice moment, fara preaviz, tinand cont de trasatura interactiva a site-ului, fara ca modificarile sa presupuna responsabilitatea Ecomas Energosystem SRL, a membrilor retelei sale sau a angajatilor sai.


Societatea comerciala Ecomas Energosystem SRL este la dispozitia dumneavoastra pentru orice informatie, in special referitoare la tarife, la disponibilitatea modelelor prezentate, precum si la cele mai recente evolutii ale acestora.