Categorii

Urmareste comanda Urgent Cargus

Cum platesc

Online in 4 rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

 Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit (maxim 4 rate). 

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard). 

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi. 

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit (maxim 4 rate). 

         Anul acesta se poarta cumparaturile la distanta!

 Pentru a plati online cu cardul in rate trebuie sa:

  •   Alegi optiunea de plata "Online prin card bancar”
  •   Introduci datele cardului
  •   Specifici numarul de rate dorit. 

Platile online se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" furnizat de  Visa care asigura tranzactiilor on-line un nivel sporit de securitate.

 

Plata ramburs

Comenzile online cu livrare la domiciliu pot fi platite RAMBURS NUMERAR.

Aceasta modalitate de plata permite achitarea comenzii in momentul livrarii.

Plata ramburs este disponibila pentru achizitiile online.

*Atentie! Metoda de plata ramburs este disponibila EXCLUSIV cu PLATA NUMERAR si nu este disponibila pentru produse cu "comanda la cerere", de la furnizor, a caror achizitie este conditionata de plata 50% in avans . 

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Ecomas Energosystem (email confirmare comanda). Se poate achita aceasta factura proforma la sediul unei banci sau printr-un sistem online de HomeBanking.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.   Spor la cumparaturi !