Categorii

Urmareste comanda Urgent Cargus

Politica de confidentialitate si protectia datelor:

1. Conform Regulamentului Uniunii Europene nr 679/2016 in conformitate cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ECOMAS ENERGOSYSTEM SRL se obliga sa administreze in conditii de siguranta si doar pentru scopurile specificate, datele personale furnizate la inregistrarea in magazinul nostru on-line.

2. Solicitam datele dumneavoastra pentru a putea procesa comenzile efectuate in magazinul nostru, pentru a va putea informa despre statusul comenzii plasate, pentru a va putea informa despre stocul, ofertele si reducerile de pret, pentru livrarea produselor sau pentru trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice sau SMS.

3. Prin completarea datelor in formularul de plasare comanda sau de creare cont, utilizatorul sau cumparatorul, declara si accepta ECOMAS ENERGOSYSTEM SRL, doar in scopurile prevazute de lege. 
Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea receptionarii, prelucrarii si expedierii comenzilor.

 

4. Prin citirea documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

5. Datele false (furnizate la crearea unui cont sau plasarea unei comenzi) sau transformarea / modificarea in date anonime nu sunt conforme legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

 

6. De asemenea, ECOMAS ENERGOSYSTEM SRL, poate furniza datele cu caracter personal ale cumparatorului furnizoriilor de servicii de curierat si transport marfa, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 2, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare.