Centrala Condensatie Ariston Clas Premium Evo 24 kw

CTCNDSCLSPMEV24

Centrala Condensatie Ariston Clas Premium Evo 24 kw

Detalii

2 999,00 lei cu tva

-251,00 lei

3 250,00 lei cu tva

Adauga la favorite

Detalii

Centrala termica in condensatie ARISTON CLAS PREMIUM EVO 24 ofera avantaje reale din punct de vedere al confortului, designului si al economiei la consumul de gaz. Are dimensiuni reduse, este eficienta in utilizare si va va ajuta sa faceti economii importante. Indiferent de instalatia de incalzire folosita tehnologia condensarii asigura un confort maxim cu consum minim garantand in acelasi timp recuperarea investitiei suplimentare.

Control inteligent al temperaturii 
Functia AUTO a acestei centrale termice Ariston Clas Premium Evo 24, impreuna cu accesoriile de termoreglare asigura un control inteligent al temperaturii camerei. Cu butonul AUTO activat centrala termica va alege in mod automat temperatura ideala pentru circuitul central, crescand astfel nivelul de economie si confort.

Modul premix-confort eco-logic 
Modulul premix format din ventilator modulant, mixer si arzator tubular din otel-inox mareste plaja de modulare a centralei termice de la 5.5 kw pana la 25 kw, crescand semnificativ randamentul si reducand emisiile de noxe. Astfel, preamestecul controlat face ca arderea sa fie aproape perfecta, reducand emisiile poluante, generatoare de ploi acide si efect de sera. Cu centrala termica in condensatie ARISTON CLAS PREMIUM EVO 24 confortul rimeaza cu responsabilitatea fata de mediu.

Noua Centrala termica in condensatie ARISTON CLAS PREMIUM EVO 24  dispune de placa electronica noua si de un display LCD generos.