Kit instalare centrala termica cu filtru magnetic Tiemme T-MAG 3/4

3150017

KIT INSTALARE CT CU FILTRU MAGNETIC TIEMME - 3150017

Detalii

301,00 lei cu tva

Adauga la favorite

Detalii

Filtru magnetic Tiemme T-MAG 3/4 

TM-MAG, FILTRUL MAGNETIC CARE CAPTEAZA REZIDUURI FEROASE SI DE NISIP DIN INSTALATIE. 

TM-MAG curata fluidul din instalatia de incalzire gratie actiunii combinate a plasei de filtrare din otel inoxidabil si magnetilor din neodim.

Magnetii puternici aflati in inelul extern creeaza un camp magnetic capabil sa blocheze particulele metalice din fluid. Apoi, fluidul trece prin plasa de filtrare din otel inoxidabil; plasa opreste impuritatile ramase si actioneaza astfel incat acestea se depoziteaza pe fundul filtrului, pregatite pentru a fi eliminate cu ajutorul robinetului de evacuare.

TM-MAG este solutia optima pentru protectia centralei de impuritatile metalice si cele care nu sunt prezente in instalatia casnica. Este instalat pe circuitul de retur, in zona aferenta intrarii centralei si poate fi montat chiar si in spatii restranse gratie versatilitatii; TM-Mag poate fi instalat in mai multe configuratii fara pierderea protectiei eficiente a centralei. 

Proiectarea filtrului magnetic TM-MAG se axeaza nu doar asupra eficientei in captarea impuritatilor, ci si asupra realizarii unui produs usor de curatat. Prin cateva manevre simple se restabileste complet functionarea filtrului fara necesitatea unor operatiuni complicate de oprire a instalatiei. 

Se instaleaza pe circuitul de retur, in zona aferenta intrarii centralei termice si, datorita adaptabilitatii sale, poate fi montat si in spatii restranse; poate fi instalat in mai multe configuratii fara pierderea protectiei eficiente a centralei. 

Filtrul magnetic T-MAG este usor de curatat - prin cateva manevre simple se restabileste complet functionarea filtrului fara necesitatea unor operatiuni complicate de oprire a instalatiei.

Kit compus din: 

1. Filtru TIEMME mangnetita 3/4"

2. Robinet drept F ISO 228 cu piulita si maneta tip fluture de culoare rosie 1/2"

3. Robinet drept F ISO 228 cu piulita si maneta tip fluture de culoare albastra 1/2"

4. Filtru de impuritati tip Y 1/2"