Schell

Schell Germania

Apa, padurile, natura nealterata – sunt doar cateva aspecte care disting regiunea Sauerland.

SCHELL, unul dintre liderii producatorilor de armaturi, se gaseste aici. Motivele pentru care instalatorii, comerciantii, arhitectii si constructorii apreciaza afacerea noastra familiala sunt calitatea fara compromisuri, produse inovatoar...

Schell Germania

Apa, padurile, natura nealterata – sunt doar cateva aspecte care disting regiunea Sauerland.

SCHELL, unul dintre liderii producatorilor de armaturi, se gaseste aici. Motivele pentru care instalatorii, comerciantii, arhitectii si constructorii apreciaza afacerea noastra familiala sunt calitatea fara compromisuri, produse inovatoare si, si in special, straduinta pentru a obtine solutii perfecte si sustenabile.

Acestea sunt valori, pe care fondatorul companiei, Hubert Schell, le-a adoptat inca din 1932. si prin care, fiul lui, Günther Schell, a infiintat o companie internationala de success. Continuitatea si increderea sunt factori foarte importanti pentru noi, prin asta se explica faptul ca societatea se afla inca in proprietatea familiei, la cea de a treia generatie.

Daca alegeti SCHELL, alegeti produse de calitate “Made in Germany”, care provin dintr-o singura sursa, de la idea initiala pana la produsul finit. Produsele sunt inovative din punct de vedere tehnic, pretentioase privind realizarea si fabricate de 450 de angajati motivati in cele doua fabrici moderne din Olpe.

Ce beneficii aveti? Foarte simplu: solutii perfecte pentru toate aspectele tehnologiei de armaturi inteligente. Puneti-ne la incercare.

Mai multe

Schell Contine 6 produse.

Subcategorii

  • Baterii Schell

    Baterii pentru lavoar de la SCHELL

    Indiferent ce asteptari avem de la bateriile de lavoar sau de perete ale grupurilor sanitare publice – gama completa de la SCHELL nu ignora nici o dorinta.

    Calitati pe care toate produsele le au in comun: foarte robuste, tehnologii de economisire a apei, design atractiv si numeroase caracteristici pentru igiena, cum ar fi actionare fara atingere sau spalare de igienizare pentru eliminarea apei statute.

Se afiseaza 1 - 6 din 6 articole
Se afiseaza 1 - 6 din 6 articole