DESIGN
Calorifere decorative de design IRSAP Caloriferele proiectate de ATELIERUL DE IDEI constituie evoluţia obiectului de încălzire. Inovatoare, funcţionale şi decorative, sunt fructul colaborării cu proiectanţi şi designeri.

DESIGN Nu exista produse in cadrul acestei categorii.

Subcategorii

 • Relax Twin Power
  Calorifere decorative Design-Relax Twin Power-IRSAP
 • Relax 15
  Calorifere decorative Design-Relax 15 -IRSAP Design sobru, linii decise, forme care devin protagoniste prin finisajele rafinate: acestea sunt trăsăturile distinctive ale caloriferului Relax.Conexiunile hidraulice inovatoare permit mascarea robinetelor şi asigurarea unui aspect întregit al obiectului. Disponibil în varianta hidraulică şi electrică cu control wireless.
 • Relax 48
  Radiatoare decorative design Relax 48 IRSAP Design sobru, linii decise, forme care devin protagoniste prin finisajele rafinate: acestea sunt trăsăturile distinctive ale caloriferului Relax.Conexiunile hidraulice inovatoare permit mascarea robinetelor şi asigurarea unui aspect întregit al obiectului. Disponibil în varianta hidraulică şi electrică cu control wireless.
 • Relax Soft
  Radiatoare decorative design Relax-Soft IRSAP Relax Soft este un corp de încălzire care de integrează perfect în orice stil de amenajare interioară îmbogăţindu-l cu linii moi, dar decise. Subtilitatea finisajului lucios şi luminozitatea metalului în versiunea inox fac din Relax Soft un adevărat element de decor interior capabil să valorizeze încăperile contemporane.
 • Tratto
  TRATTO un calorifer cu liniamente tridimensionale care se detaşează de perete pentru a pune în evidenţă funcţia sa de suport. Două lame laterale de lumină îi reliefează silueta compusă din suprafeţe domoale, fluide, suple. Caloriferul oferă o funcţionalitate maximă, sporită de formele noi, originale. Robinetele sunt ascunse, rămânând astfel un unic element fixat pe perete.
 • Dedalo
  Jocul volumetric de plinuri şi goluri pune în relief caloriferul DEDALO pe fundalul peretelui. Sursa ascunsă de lumină detaşează radiatorul de suprafaţa de sprijin făcându-l să pară suspendat şi facilitând în acelaşi timp aranjarea prosoapelor. Funcţia de portprosop îi este intrinsecă formei obiectului fără, însă, a-i condiţiona utilizare
 • Medusa
  Medusa ondulează eterică în versantul vieţii degajând căldură și confort. Rotundă, subtilă, creată pentru a trăi sinuoasă în spaţiu, Medusa e un element de excepţională fineţe ce valorifică spaţiul în care se află.
 • Curval
  Fruct al colaborării cu Școala Politehnică de Design din Milano, Curval reprezintă sinteza perfectă dintre design și libertate compoziţională. Curval este disponibil în patru versiuni de culoarea Gri Aluminiu Metalizat.
 • Flexo
  Conceput pentru amenajarea antreului, Flexo este un calorifer inovator, universal, cu design modern și rafinat. Cele trei modele sunt disponibile în gama de culori Serie Special, cu console și cuiere pliante din lemn masiv de cireș.Versiunile Flexo 2 și Flexo 3 sunt dotate cu o oglindă plasată în partea centrală.
 • Immagina
  Corpul radiant este o sculptură murală și oferă infinite soluţii de amenajare. Iar mimetizarea finisajelor creează un anturaj cu adevărat armonios. Linia nu este scopul în sine, ea dă naștere formei care devine corp, lumină, culoare, pentru a se transforma mai apoi în căldura
 • Sequenze
  Formele deosebite capătă o nouă funcţionalitate, devin tridimensionale și sculpturale. Luminile și umbrele relevă o spiritualitate intrinsecă a obiectului.
 • Quadraqua
  Liniament rigid, sever. Expresie care aproape depășeşșe realitatea.Element pătrat și modulat a cărui austeritate devine proporţie.
 • Forma A
  Forma A, calorifer modular, singularizat printr-un stil original și rafinat, e mai mult decât un simplu obiect de încălzire. Este extrem de funcţional în baie, dar în același timp se înscrie perfect în orice altă încăpere.
 • Forma C
  Linii esenţiale parcurg spaţiul donând vieţii cotidiene imagini calde, amintiri în cadru suprareal. Forma C, calorifer modular, este eleganţa lineară și metafizică a timpului însuși.
 • Evo
  Perimetrul Evo cuprinde tuburile din oţel rezolvând problema spaţiului într-o propunere de ultimă generaţie. Proporţiaşi înalta calitate a radiatorului fac din Evo evoluţia produsului de încălzire. Evo este furnizat cu sistemul inovator de legătură hidraulică neaparentă instalată pe produs
 • Tolé
  Linia incisivă și aspectul net fac din Tolé un calorifer cu design creativ, potent și rafinat. Elemenții radianți pătrați din alamă cromată conturează o formă absolut originală, tehnologică, lejeră, nouă care cucerește spațiul în care e plasată prin caracterul său decis și modern
 • Stile
  Stilé este un calorifer cu un contur simplu cu un puternic impact. Caracterul preţios și luminozitatea inoxului determină un joc de umbre și culori armonioase și deosebite. Stilé are o formă liniară și elegantă, de o frumuseţe rafinată, care se integrează minunat în orice încăpere.