Centrale condensatie

Centralele termice in condensatie valorifica la maximum capacitatea calorifica a combustibilului, extragand maximum de caldura pentru confortul locuintei. Astfel, spre deosebire de centralele conventionale, cele cu condensare utilizeaza o mare parte a caldurii de condensare existenta in gazele arse si o reintroduc in sistem.

Centrale condensatie Contine 15 produse.

Subcategorii

 • Arca

  Centrale termice in condensatie produse de Arca Italia. Model disponibil in domeniul condensarii: centrala termica Arca Pixel. 

 • Viessmann
 • Bosch
  Centrale termice cu condensareTehnica de încălzire cu condensare de la Bosch asigură maximum de economieCentralele termice cu condensare de la Bosch valorifică la maximum capacitatea calorifică a combustibilului, extrăgând maximum de căldură pentru confortul locuinţei Dvs. Astfel, spre deosebire de centralele convenţionale, cele cu condensare utilizează o mare parte a căldurii de condensare existentă în gazele arse şi o reintroduc în sistem.
 • Buderus

  Descoperiti noua generatie de tehnica de incalzire economica din centralele in condensatie Buderus:
  - Pentru un plus de eficienta energetica! O serie intreaga de noi avantaje va permit acum sa reduceti mai mult ca oricând costul cu incalzirea, utilizând combustibilul gazos si tehnologia ultramoderna in condensare - totul cu un grad maxim de confort.

  Atunci cand beneficiezi de tehnologia adecvata, deseori primesti mai mult decat te astepti. Numerosi specialisti in energie de la Buderus lucreaza in permanenta pentru perfectionarea acestei tehnologii.
  Rezultatul: sisteme de incalzire care ridica mereu stacheta performantelor.
  Acestea uimesc de fiecare data: prin eficienta energetica sporita, prin fiabilitate superioara sau prin durabilitate impresionanta.

  Peste 25 de ani de experienta in domeniul sistemelor de incalzire in condensare isi arata roadele.
  Beneficiati de indelungata noastra experienta in aceasta tehnologie recenta. In ultimii ani, Buderus a inregistrat progrese tot mai mari in dezvoltarea sistemelor de incalzire in condensare, ce reprezinta solutii deosebit de economice.

  Telul Buderus: cat mai multa caldura, cu un necesar minim de energie.

  Rezultatul: sisteme de incalzire care consuma semnificativ mai putin.

  Economic si ecologic. Cine se incalzeste eficient are nu unul, ci doua motive de satisfactie. Nu doar isi protejeaza portofelul, ci apara si fundamentul natural al existentei noastre, a tuturor. Fiindca ajuta efectiv la reducerea emisiilor de CO2 si, astfel, la menajarea echilibrului ecologic. Iata inca un argument pentru a alege drept combustibil gazul si drept solutie tehnica sistemele in condensare de la Buderus.

 • Vaillant
 • Kober

  Centrale pe gaz Kober in condensatie.

 • Motan
Se afiseaza 1 - 15 din 15 articole
Se afiseaza 1 - 15 din 15 articole