Centrale conventionale

Centralele termice murale conventionale reprezinta o solutie avantajoasa pentru incalzirea locuintei si prepararea apei calde. Ele ofera un raport excelent pret / calitate, sunt fiabile si durabile si isi gasesc utilitatea intr-un numar foarte mare de aplicatii, aproape pentru orice tip de locuinta.

Centrale conventionale Nu exista produse in cadrul acestei categorii.

Subcategorii

  • Arca

    Centrale termice conventionale pe gaz Arca. Model disponibil Arca Pocket. Arca Pocket este o centrala termica murala cu tiraj fortat, cu functionare pe gaz metan sau GPL, pentru incalzire si prepararea apei calde menajere. Centrala termica este dotata cu circuit electronic cu microprocesor incorporat si controlul functiilor centralei, protectie anti-inghet si anti-blocare. Grupul hidraulic este realizat din bronz si este prevazut cu robinet de incarcare si by-pass automat. Schimbatorul apa-apa este cu 12 placi si ofera astfel o productie de apa sanitara in cantitate mare si cu o rezistenta remarcabila la depunerile de calcar. Arderea este asigurata de un singur electrod de aprindere - ionizare, asezat pe un arzator cu 13 rampe si 10 secunde timp de securitate la aprindere, garanteaza maxima eficacitate de pornire. Randamentul de ardere este de peste 92%

  • Bosch
    Utilizând o centrală termică murală Bosch , veţi asigura o căldură confortabilă şi apă caldă menajeră din belşug căminului Dvs.Există o soluţie Bosch pentru încălzirea fiecărui tip de locuinţă. Centralele termice murale , pe gaz, de la Bosch - eficiente şi durabile - asigură un confort optim de căldură pentru locuinţa Dvs.
  • Motan