Piese de schimb centrale

Piese de schimb pentru cazane si centrale termice pe combustibil gazos si solid cu gazeificare. Marcile uzuale de cazane si centrale pentru care furnizam piese de schimb sunt urmatoarele: - Bosch, Viessmann, Arca, Ferroli si Atmos Pentru piese speciale fara prezenta pe magazin nu ezitati sa ne contactati prin email sau telefonic.

Piese de schimb centrale Contine 111 produse.

Subcategorii

 • Atmos

  In acest grup se gasesc piesele de schimb pentru cazane, centrale pe combustibil solid de la Atmos cu gazeificare. Cazane Atmos pe lemn cu gazeificare: DC15E, DC18S, DC22S, DC25S, DC32S, DC40SX, DC50S, DC70S, DC20GS, DC25GS, DC32GS, DC40GS, DC50GSX, DC70GSX, DC75SE, DC100 Cazane Atmos pe carbune si lemne cu gazeificare: C18S, C20S, C30S, C40S, C50S Cazane, centrale Atmos cu adaptare la arzatorul de peleti: DC 18S, DC 25S, DC 24RS, DC 30RS, C 18S, C 20 S, AC 25S, DC32S Cazane pe brichete de lemn si pe lemne cu gazeificare: DC 24 RS, DC 30 RS

 • Arca

  Piese de schimb pentru centrale pe lemne, cazane pe lemne cu gazeificare Arca Aspiro. Piese de schimb Arca Aspiro: Ventilator complet, samote, gratare si accesorii pentru cazanele urmatoarele: - Arca Aspiro 29R - Arca Aspiro 43R - Arca Aspiro 52R - Arca Aspiro 70R - Arca Aspiro 90R

 • Bosch
  In aceast grup se gasesc piesele de schimb pentru centrale termice pe gaz cu tiraj fortat sau natural, in condensatie sau murale; cazane pe lemne produse de Bosch Germania (Junkers, Buderus).
 • Viessmann
  Service Autorizat Viessmann - Piese de schimb cazane si centale ViessmannIn aceast grup se gasesc piesele de schimb pentru centrale termice pe gaz cu tiraj fortat sau natural, in condensatie sau conventionale; cazane pe lemne produse de Viessmann Germania.Piese de schimb pentru Viessmann pentru urmatoarele modele de cazane si centrale termice pe lemne sau gaz: - Vitoligno 100S - Vitodens 100-W - Vitopend 100-W - Vitodens 111-W - Vitodens 200-WPentru piese de schimb la alte modele de cazane, centrale termice sau pentru alte produse Viessman va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email.
 • Viadrus
  Aici se regasesc piesele de schimb pentru cazanele, centralele pe lemn Viadrus.VIADRUS este un producator traditional pur ceh de produse din fonta, in special echipamente de incalzire - cazane si radiatoare.Compania Viadrus dateaza din anul 1885 si experienta firmei in industria metalurgica ofera garantie aprofundata de inalta calitate si durata de viata a produselor care poarta numele de brand Viadrus. Procesele de productie sunt acoperite cu ISO 9001 si ISO 14001.VIADRUS nu numai ca ofera cazane din fonta pe combustibil solizi cu alimentare manuala sau automata, ci si gama completa de cazane de apa calda, inclusiv Cazane de gaz si petrol.Viziunea VIADRUS este inalta calitate de manopera, durata lunga de viata, pret favorabil a produselor fabricate si conditii comerciale bune.
 • Buderus

  In aceast grup se regasesc piesele de schimb pentru centrale pe lemne cu gazeificare produse de Buderus Germania

 • Junkers

  In aceast grup se regasesc piesele de schimb pentru centrale pe lemne cu gazeificare produse de Junkers Germania

pe pagina
Se afiseaza 1 - 20 din 111 articole
Se afiseaza 1 - 20 din 111 articole