Sanitare

Baterii de baie si bucatarie, dusuri, accesorii si obiecte sanitare: - Baterii de baie ( bideu, cabina dus, cada) - Baterii de bucatarie (baterie chiuveta, maner lung sau scurt) - Rigole de baie sau de dus - Rezervor WC - Suport WC

Sanitare Contine 226 produse.

Subcategorii

 • Geberit

  Lider european de piaţă pentru produse din sectorul sanitar

 • Tece

  CLOSE TO YOU

 • Viega

  Conectat la calitate

 • Schell

  Schell Germania

  Apa, padurile, natura nealterata – sunt doar cateva aspecte care disting regiunea Sauerland.

  SCHELL, unul dintre liderii producatorilor de armaturi, se gaseste aici. Motivele pentru care instalatorii, comerciantii, arhitectii si constructorii apreciaza afacerea noastra familiala sunt calitatea fara compromisuri, produse inovatoare si, si in special, straduinta pentru a obtine solutii perfecte si sustenabile.

  Acestea sunt valori, pe care fondatorul companiei, Hubert Schell, le-a adoptat inca din 1932. si prin care, fiul lui, Günther Schell, a infiintat o companie internationala de success. Continuitatea si increderea sunt factori foarte importanti pentru noi, prin asta se explica faptul ca societatea se afla inca in proprietatea familiei, la cea de a treia generatie.

  Daca alegeti SCHELL, alegeti produse de calitate “Made in Germany”, care provin dintr-o singura sursa, de la idea initiala pana la produsul finit. Produsele sunt inovative din punct de vedere tehnic, pretentioase privind realizarea si fabricate de 450 de angajati motivati in cele doua fabrici moderne din Olpe.

  Ce beneficii aveti? Foarte simplu: solutii perfecte pentru toate aspectele tehnologiei de armaturi inteligente. Puneti-ne la incercare.

 • Styron
  Styron, producator de rigole de gratar pentru uz intern din Ungaria va pune la dispozitie urmatoarele modele: - Basic - Drops - Floor - Harmony - Medium - KlasicRigolele cu gratar din otel zincat de la Styron usureaza realizarea drenajului in jurul casei, deoarece colectarea efluentii pe lungimea sistemului este mai eficient fata de rigolele traditionale de drenaj prin puncte. Avantajele rigoleleor din otel zincat Styron fata de rigolele traditionale: - nu se folosesc tevi subterane - intretinere usoara - evacuare mai eficienta - colectarea se face pe suprafete planeRigolele cu gratar din otel zincat se monteaza usor deoarece au o inaltime de instalare mica. Rigola este din plastic cu gratar din otel zincat cu o rezistenta ridicata la compresie.
 • Valvex
  Brandul Valvex este cunoscut si apreciat pentru produsele sale in Europa, Statele Unite cat si in Canada. Valvex produce o gama variata de produse pentru amenajari interioare, amenajari bai cat si armaturi folosite in instalatiile sanitare si de incalzire.Bateriile Valvex sunt impartite in urmatoarele grupe si sunt folosite in instalatiile sanitare pentru amenajari interioare si exterioare: - Baterii de bucatarie, baterii lavoar, baterii chiuveta - Baterii dus, baterii cada, baterii bideu - Armaturi pentru instalatii sanitare, robinete filtre si clapete, distribuitoare, clapete si filtre y, supape de sens - Robinete tur si retur termostatate sau simple - Robinete de gazGarantia pentru toate produsele Valvex este de 25 de ani, astfel amenajarile interioare, instalatiile sanitare si de incalzire compuse din produsele Valvex va asigura linistea pentru un sfert de secol.Valvex este unul dintre cei mai importanti producatori de baterii de baie si baterii de bucatarie, precum si armaturi pentru instalatiile sanitare, gaz si incalzire centrala. Valvex este intotdeauna sinonim cu calitatea, fiabilitatea si originalitatea designului.Compania Valvex cu o traditie de aproape un secol, tot a inceput din anul 1922, cand s-a infiintat in Polonia prima fabrica de armaturi. Dupa razboi, in pofida schimbarilor dramatice, a mentinut directia de inovatii si de dezvoltare. In 1970 fabrica s-a extins cu o noua sectie in localitatea Jordanów.A intrat cu pasi siguri in noua realitate a pietii, mentinand nivelele ridicate de productie. Pe langa bateriile sanitare, a fost prima compania care a introdus pe piata poloneza inovatoarele robinete cu bila de conceptie proprie. In anul 1994, fabrica din Jordanów a fost preluata de catre investitori din America si din acel moment firma este cunoscuta sub numele de Valvex S.A.Produsele Valvex sunt apreciate in intreaga lume. A cucerit o pozitie de producator de frunte in domeniul bateriilor de bucatarie si de baie precum si al armaturilor pentru instalatii de apa, gaz si incalzire centrala. Semnul Valvex este distinctiv este calitatea, robustetea si un design atragator, plin de varietate.Descarca catalogul de baterii VALVEX: http://comandainstalatii.ro/upload/Baterii-de-baie-baterii-bucatarie-baterii-dus-valvex-polonia.pdf
 • GEHLER

  GEHLER

 • KESSEL

  Lider in evacuarea apelor

 • Industrias Mateu

  Calitate si siguranta

pe pagina
Se afiseaza 1 - 20 din 226 articole
Se afiseaza 1 - 20 din 226 articole